fbpx
×

Kalenteri 2024 Life Planner Feel good

 21.00

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Tämä on kalenteri sinulle, joka haluat tukea tasapainoisen ja hyvinvoivan elämän suunnitteluun ja arjen ajan jakamiseen sekä kiireiden että liikunnan, mutta myös harrasteiden, harjoitteiden, palautumisen ja rentoutumisen välillä. Kaiken ei tarvitse olla suorittamista, vaan on tärkeää jättää tilaa myös vapaalle pohdinnalle ja meditaatiolle. Harmonia löytyy selkeästä ajan rakenteesta viikkotasolla, jossa tilaa jää suunnittellulle, assosiaatioille, inspiroiville kuville ja teksteille. Voi hyvin! Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Kalenteriosa: vk 51 2023-vk 1 2025. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®.

Kalenteri 2024 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Vaakasuora. Viikko/aukeama. Kalenteriosa: 2023-12-18 – 2025-01-05. Kansi: Painettu kartonki. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Siirrettävät kirjamerkit. Paperitasku. Sivujen määrä: 160. Luontoystävällisyys: FSC®.

Tuotetunnus (SKU): 96129324 Osastot: , ,

Tuotetiedot


Mitat: 21.4 x 16 x 1.2 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...