×

Kalenteri 2024 Make It Happen roosa

 14.24

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Kun sinulla tapahtuu paljon asioita samanaikaisesti, on helppo unohtaavosa niistä! Kalenteri Make It Happen, auttaa sinua järjestelemään arkeasi ja olemaan tehokas jokapäiväisessä elämässä niin, että sinun ei tarvitse muistaa kaikkea. Jokaisella aukeamalla löytyy listoja, joiden avulla voit suunnitella esimerkiksi ostoksesi, tapaamiset sekä hoidettavat asiat. Kartonkikansi, kuminauhalla. Paperitasku. Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja muistilistat. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle vuodelle ja seuraavalle vuodelle, yleiset pyhäpäivät maailmalla, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat ja muistiinpanosivut. Kalenteriosa: vk 51 2023-vk 1 2025. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®. Koko: 148×210 mm (A5).

Kalenteri 2024 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Vaakasuora. Viikko/aukeama. Kalenteriosa: 2023-12-18 – 2025-01-05. Kansi: Painettu kartonki. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Paperitasku. Sivujen määrä: 144. Luontoystävällisyys: FSC®.

Tuotetunnus (SKU): 96127124 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tuotetiedot


Mitat: 22 x 16 x 1.5 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...