×

Kalenteri 2024 Organizer & Notes

 16.49

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Kalenteri ja muistikirja yhdessä! Organizer & Notesin avulla saat runsaasti tilaa suunnitella jokaisen päivän. Ensimmäinen osa sisältää kalenterin, ja toinen osa sisältää rivilliset sivut luetteloillesi ja muistiinpanoillesi. Siirrettävien välilehtien avulla siirryt nopeasti ja sujuvasti viikkosuunnittelun ja muistiinpanojen välillä. Kun sinulla on kaikki yhdessä paikassa, stressi vähenee ja voit keskittyä muihin asioihin.Painettu kartonkikansi, kuminauhalla ja siirrettävillä kirjamerkeillä. Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle sekä paljon muistiinpanosivuja. Kalenteriosa: vk 50 2023-vk 1 2025. Suomenkielinen. Kierresidottu. FSC®. Koko: 148×210 mm (A5).

Kalenteri 2024 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Vaakasuora. Viikko/aukeama. Kalenteriosa: 2023-12-11 – 2025-01-05. Kansi: Kartonki. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Siirrettävät kirjamerkit. Sivujen määrä: 256. Luontoystävällisyys: FSC®.

Tuotetunnus (SKU): 96104224 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tuotetiedot


Mitat: 21.3 x 17.3 x 2.6 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...