fbpx
×

Kalenteri 23/24 Life Planner Pink

 21.99

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Hyvällä suunnittelulla voit viedä ideasi askeleen lähemmäksi todellisuutta. Life Planner Pink on ihana kalenteri, johon suunnittelet tehtäväsi jotta aikaa jää myös tärkeille asioille. Viikko- ja kuukausisuunnittelun, tehtävälistojen sekä inspiroivien mietelauseiden lisäksi kalenteri sisältää myös työkaluja joilla pidät kirjaa voinnistasi. Anna Life Planner Pinkin tulla osaksi jokapäiväistä elämääsi ja tunne stressin vähenevän, koska kaikki on koottu yhteen ja samaan paikkaan!

Kalenteri 23/24 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Pystysuora. Viikko/aukeama. Kalenteriosa: 2023-06-12 – 2024-06-30. Kansi: Painettu kartonki. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Siirrettävät kirjamerkit. Paperitasku. Sisältö: Kansalliset pyhäpäivät, Vuosisuunnitelmat, Suomenkielinen. Sivujen määrä: 160. Luontoystävällisyys: FSC®. Ilmastokompensoitu.

Tuotetunnus (SKU): 95103324 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tuotetiedot


Mitat: 21.5 x 16 x 1.2 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...