fbpx
×

Kalenteri 23/24 Opettajan suunnitelmakalenteri

 23.95

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Opettajan kalenteri, jossa vain luovuutesi on rajana! Saat selkeän kehyksen, joka on jaettu lukuvuoden mukaan. Kalenterissa on paljon vapaita paikkoja, jotta voit suunnitella tarpeitasi vastaavan kalenterin. Tyhjät, pilkulliset ja ruudulliset sivut suunnitteluun. Valitse itse, haluatko kirjoittaa oppilassivut, liittää aikatauluja tai tallentaa koetulokset. Kalenterista löytyy kaikki mikä helpottaa työpäivääsi luokkahuoneessa!

Kalenteri 23/24 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Pystysuora. Viikko/aukeama. Kalenteriosa: 2023-06-12 – 2024-07-28. Kansi: Painettu kartonki. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Siirrettävät kirjamerkit. Paperitasku. Sisältö: Nimipäivät, Kansalliset pyhäpäivät, Liputuspäivät, Vuosisuunnitelmat, Suomenkielinen. Sivujen määrä: 224. Luontoystävällisyys: FSC®.

Tuotetunnus (SKU): 95125224 Osastot: , ,

Tuotetiedot


Mitat: 21.5 x 17.5 x 2.5 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...