fbpx
×

Kalenteri 23/24 Study 4 in 1

 19.99

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

Kalenterin kannen voit vaihtaa ympäri vuoden, kalenterissa on neljä kuosia, joiden välillä voit helposti vaihtaa kansikuvan tai mikset tekisi oman kansikuvan? Kalenterin sisältö on selkeä, pystysuuntainen layout sekä tuntijako 8-20, mikä auttaa ylläpitämään selkeyttä koko lukuvuoden ajan. Kalenterissa on myös käytännöllinen säilytystasku ja ajatuksia herättäviä mietelauseita!

Kalenteri 23/24 Burdelta. Asettelu: A5. Layout: Pystysuora. Viikko/aukeama. Tuntijaotus 8-20. Kalenteriosa: 2023-07-17 – 2024-07-28. Kansi: Kierrätetty PP-muovi. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Kuminauha. Sisältö: Nimipäivät, Juhlapyhät, Liputuspäivät, Kuun vaiheet, Vuosisuunnitelmat, Lukujärjestykset, Muistiinpanosivut, Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti. Sivujen määrä: 144. Luontoystävällisyys: FSC®. Kierrätetty PP-muovi.

Tuotetunnus (SKU): 95803224 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tuotetiedot


Mitat: 21.5 x 16.3 x 1.7 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...