Meillä on varastossa kaikkia tuotteita välittömästi toimitettavaksi, ellei toisin mainita. Ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähetetään yleensä samana päivänä.

Myymme osaa Burden suunnittelu-, askartelu- ym. designvalikoimasta, ja lisäämme jatkuvasti uusia, jännittäviä tuotteita.

Pinky Pine on uusi, trendikäs verkkokauppa, jossa on tuotteita kotitoimistoosi ja arkeesi! Keskitymme designtuotteisiin ja piristämme harmaata arkea kaikenlaisilla tuotteilla kalentereista ja paperista kotitoimiston tuotteisiin.

Pinky Pine perustettiin vuonna 2018 Burde Förlags AB:n riippumattomaksi tytäryhtiöksi. Konsepti perustuu designtuotteisiin, jotka ovat samalla funktionaalisia ja sopivat sekä työhön että kotiin. Kaikki riippuu tilanteesta ja tarpeesta.

Valitsemme tuotteemme EU- ja REACH-asetusten mukaisesti keskittyen avainsanoihin laatu, design ja toiminnallisuus. Uskomme kestävään kehitykseen, jossa suuri osa paperistamme on FSC-sertifioitu: esimerkiksi kalentereissa yli 90 % paperista tulee FSC-sertifioidusta metsästä.

Sosiaaliset mediat ovat tärkeä markkinointikanava ja tehokkain tapa meille olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Seuraa meitä kanavalla @pinkypineofficial tai käytä aihetunnistetta #pinkypine kuvissasi näyttääksesi uusia, trendikkäitä Pinky Pine -tuotteitasi!

Lähes koko paperipohjainen kalenteri- ja muistikirjavalikoimamme on FSC-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että riippumattomat hyväksytyt sertifioijat ovat seuranneet puuta metsästä sellutehtaan kautta prosessiketjuun ja lopputuotteeseen saakka.

FSC toimii kestävän metsätalouden hyväksi, joka ei ole vain taloudellisesti kannattavaa, vaan huomioi myös ympäristön ja sosiaaliset olosuhteet.

Metsä antaa meille puhdasta vettä, raikasta ilmaa ja auttaa hidastamaan globaalia ilmaston lämpenemistä.

TouchFeeling Oy

Nitittyrinne 1
02270 Espoo

Kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, älä epäröi vaan ole meihin yhteydessä.