Ostoehdot

Burde Publishing AB
Mårdvägen 2
352 45  VÄXJÖ
Ruotsi

Org.nr: 556215-2479

Yleistä

Pinky Pine myy ja toimittaa tuotteita Suomessa.

Tilauksia otetaan vastaan vain osoitteessa pinkypine.com. Jotta tunnet olosi varmaksi tilatessasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@pinkypine.dk, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi.

Kun olet tilannut osoitteesta pinkypine.fi, sitoudut seuraamaan sähköpostiasi, koska kaikki tilaustasi koskeva viestintä tapahtuu sähköpostitse. Toimitusilmoitus lähetetään tekstiviestillä, jos olet antanut matkapuhelinnumerosi.

Pinky Pine pidättää oikeuden tuotteen loppumiseen, myöhästymisiin, teknisiin ongelmiin ja virheellisiin tuotetietoihin. Pinky Pine pidättää oikeuden hintamuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden poista tilauksen erityisistä syistä.

Hinnat ja maksaminen

Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa laskun, osamaksun, luottokorttimaksun ja suoramaksun.

Laskumme lähetetään sähköpostitse meiltä lähetettävän tilauksen yhteydessä. Laskun eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua. Lisätietoja ja täydet ehdot Klarnan maksutavasta ovat osoitteessa Klarna.fi

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta.

Tilausajankohdan hinta on voimassa riippumatta siitä, nouseeko vai laskeeko hinta jälkikäteen.

Kassalla näet kokonaishinnan, joka sisältää alv:n ja mahdolliset toimituskulut. Kassalla näet myös täydelliset toimitus- ja maksuehdot.

Toimitustapa

Pinky Pine toimittaa tällä hetkellä vain PostNordin kautta. Ilmainen toimitus yli 29.90 EUR tilauksille, muuten lisätään 3.90 EUR toimituskulut. Ennen klo 14 tehtyjen tilausten toimitukset lähtevät meiltä normaalisti samana päivänä.

Myöhästyminen ja osatoimitus

Teemme parhaamme toimittaaksemme mahdollisimman pian, mutta joskus viivästyksiä voi esiintyä. Sen vuoksi emme takaa toimitusta tietylle päivälle, ja pidätämme aina oikeuden myöhästymisiin. Jos tuotetta ei voida toimittaa ajallaan, lähetämme tiedot sinulle sähköpostitse. Jos olet tilannut useita tuotteita samassa tilauksessa, lähetämme tuotteet, jotka olemme saaneet. Jos kärsimme viivästyksistä, se ei yleensä kestä montaa päivää. Kun tuote on saapunut meille, sen paketointi priorisoidaan ja lähetetään sinulle mahdollisimman pian.

Peruutus

Tilattavia tuotteita ovat varastossa olevat tuotteet. Emme kuitenkaan koskaan takaa toimitusta tietylle päivälle, ja pidätämme oikeuden tuotteen loppumiseen. Peruutuksen yhteydessä tiedot lähetetään sinulle sähköpostitse.

Peruutus- ja palautusoikeus

Jos haluat poistaa tuotteen tai koko tilauksen, sinun on otettava yhteyttä meihin osoitteessa info@pinkypine.dk. Jos tilaustasi ei vielä ole käsitelty varastollamme, voit tehdä siihen muutoksia. Et voi enää tehdä tilaukseen muutoksia sen jälkeen kun se on käsitelty.

Asiakkaana sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus (laskettuna tuotteen vastaanottamisesta) etäkauppasopimuksia ja toimitilojen ulkopuolella tehtyjä sopimuksia koskevan lain mukaan. Jos palautat käyttämättömän tuotteen ja siihen liittyvät merkit ja pakkaukset 14 päivän kuluessa, koko summa hyvitetään. Jos tuotteen laatuun on vaikuttanut se, että olet asiakkaana käsitellyt sitä enemmän kuin on tarpeen tuotteen ominaisuuksien tai toimintojen tutkimiseksi, tuotteen arvonalenemista vastaavasta hyvityksestä tehdään vähennys.
Käytä uudelleen pakkausta, jossa tuote tuli, palautusta varten ja laita se alkuperäiseen pakkaukseensa (jos sellainen oli). Jos ne eivät ole tallessa, se ei kuitenkaan johda arvonalennuksen aiheuttamaan vähennykseen.

Emme veloita palautusmaksua palauttaessasi, mutta maksat lähetyksen takaisin voimassa olevan postitushinnaston mukaan. Lunastamattomista kirjeistä tai paketeista veloitamme lähetys-, palautus-, hallinto- ja käsittelykustannuksemme, jotka ovat tällä hetkellä 15 EUR.

Jos palautus ei ole täydellinen, sinulta voidaan periä toimitusmaksu (3.90 EUR) alkuperäisestä tilauksesta, jos tilauksen kokonaisarvo palautusarvon jälkeen laskee alle ilmaisen toimituksen rajan (29.90 EUR). Jos tavarat sisältyvät ostoihin tietyn summan yli, nämä tavarat on myös palautettava, jos takaisinosto tarkoittaa, että tilauksen arvo laskee kampanjaehtojen alapuolelle - kampanjatuotteista, joita ei palauteta, veloitetaan normaalihinta.

Jos haluat asiakkaana vedota peruutusoikeuteen, sinun on ilmoitettava siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä meihin napsauttamalla tästä: info@pinkypine.dk tai käytä vaihtoehtoisesti kuluttajaviraston vakiolomaketta peruutusoikeudesta. Kun olet käyttänyt peruutusoikeutta, sinun on lähetettävä tuote takaisin meille viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa. Käytäthän palautukseen pakkausta, jossa tuote toimitettiin. Jos sinulla ei ole pakkausta tallessa, voit toki lähettää sen muussa pakkauksessa. Tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin ja liität kopion tilausvahvistuksesta tai muut tiedot, joissa tilausnumero ja asiakastiedot näkyvät. Jos tiedot puuttuvat, emme näe palautuksen tulevan sinulta.

Maksat palautuksen itse voimassa olevan postihinnaston mukaan ja palautat seuraavaan osoitteeseen:

TouchFeeling Oy
Pinky Pine
Niittyrinne 1
02270 Espoo FINLAND

Jos olet valinnut maksamisen laskulla, on tärkeää, että siirrät laskun eräpäivää eteenpäin. Sen teet helposti osoitteessa klarna.fi. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, palautettujen tuotteiden summa hyvitetään ja Klarna lähettää sinulle päivitetyn laskun sähköpostitse.

Jos tilaus on maksettu, Klarna ottaa sinuun yhteyttä hyvityksen saamiseksi. Hyvitykset suoritetaan viipymättä (yleensä muutaman päivän kuluessa) sen jälkeen, kun Pinky Pine on vastaanottanut tuotepalautuksen.

Pinky Pinessä emme vaihda tuotteita, mutta sinulla on täysi palautusoikeus 14 päivän ajan. Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen, palauta tuote palautusehtojemme mukaisesti ja tilaa sitten haluamasi tuote tilalle.

Peruuttamisoikeus ei koske viallisia tai virheellisiä tuotteita, koska se on sen sijaan reklamaatio.

Lunastamattomista kirjeistä tai paketeista veloitamme maksun, joka on tällä hetkellä 15 EUR hallinto-, lähetys-, palautus- ja käsittelykuluja. Peruuttamisoikeus ei koske lunastamattomia paketteja.

Reklamaatio

Jos tavara poikkeaa sinun ja Pinky Pinen välisestä sopimuksesta tai se ei muuten vastaa Pinky Pine tuotekuvausta, tuotteesta voidaan tehdä reklamaatio. Reklamaatio-oikeus koskee vain alkuperäisiä vikoja. Se ei koske normaalin kulumisen aiheuttamia vikoja. Reklamaatiot on tehtävä Pinky Pinelle kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Pinky Pine pidättää oikeuden korjata vika ensisijaisesti ja toissijaisesti toimittaa tuote uudelleen. Viimeinen vaihtoehto on takaisinostaminen.

Muuta

Noudatamme kiistatapauksissa yleisen valituslautakunnan suosituksia ja Ruotsin lakia. Jos sinulla on kysyttävää edellä olevasta tai peruuttamisoikeudesta, reklamaatioista, kuljetusvaurioista tai muusta, ota meihin yhteyttä täällä.

Henkilötiedot

Tilauksesi yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi liiketoiminnassamme täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada tietoja, jotka olemme rekisteröineet sinusta. Jos tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Ota tällaisessa tapauksessa yhteyttä osoitteeseen info@pinkypine.dk.