×

DotNotes A5 kierresidottu

 6.86

FSC Logo

Paperi vastuullisista lähteistä

DotNotes-muistikirjassa keräät kaikki tehtävälistat, post-it laput ja muistiinpanot yhteen paikkaan. Suunnittele, väritä, kirjoita, suttaa – sinä päätät! Content-sivulla luot oman rekisterisi, samalla kun rakennat mieleisesi ja yksilöllisen kalenterin tai muistikirjan. Kova PP-kansi jonka takana muovitasku mihin voi myös vaihtaa oman kuvan. Sisältää pistesivut. 100 g. 70 lehteä. Happovapaa paperi. Kierresidottu.

Asettelu: A5. Layout: Pistesivut. Kansi: PP-muovi. Parikierresidottu. Yksityiskohta: Siirrettävä viivoitin. Muovitaskut. Sivujen määrä: 140. Paperin paino: 100 g. Luontoystävällisyys: FSC®. Tavaramerkki: Burde.

Tuotetunnus (SKU): 92739900 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotetiedot


Mitat: 21.8 x 15.4 x 0.8 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...