fbpx
×

Dream and Do

 21.58

Sidottu, päiväämätön kalenteri kahdella merkkinauhalla. Sininen keinonahkakansi hopeapainatuksella. Suunnitteluväline, joka auttaa sinua tavoittamaan unelmia ja tavoitteita. Kalenteri sisältää moodboards-, checklist-, bucket list, syntymäpäivä- ja muistiinpano sivuja sekä tilaa tavoitteille ja pohdintaan. Kalenteri on rakennettu eri tavoitteisiin: vuositavoitteisiin, puolen vuoden tavoitteisiin sekä osatavoitteisiin kuukausi- ja viikkotasolla. Kirjaa kuukauden saavutukset, haasteet sekä onnistumiset. Kalenteri sisältää myös pistesivuja, näin sinä pääset käyttämään luovia puoliasi. Kermanvärinen paperi.

Yksityiskohta: Merkkinauha. Sivujen määrä: 256. Paperin paino: 100 g. Luontoystävällisyys: FSC® paperi. Tavaramerkki: Burde.

Tuotetunnus (SKU): 92745700 Osasto:

Tuotetiedot


Mitat: 23.4 x 16.7 x 2.2 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...