×

Vesipullo pieni Matte grey

 23.90

Tyhjiöeristetty vesipullo korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Pitää juoman kylmänä jopa 24 tuntia ja kuumana jopa 12 tuntia. Pullon teräs ei ole magneettista, joten se ei vedä puoleensa likaa ja epäpuhtauksia ja pullo on helpompi pitää puhtaana. Tiiviisti suljettavassa kierrekorkissa on silikonitiiviste, joka ei sisällä BPA:ta. Vesipullo pitää juomasi juuri sopivan kylmänä tai kuumana töissä, kotona ja treeneissä. Mitat: Ø 6 x 10 cm. Vetoisuus: 280 ml.Paino: 0,2 kg. Materiaali: Ruostumaton teräs, PP ja BPA-vapaa silikoni. Hoito-ohje: Käsinpestävä

Mitat: 6 x 6 x 20 cm. Vetoisuus: 280 ml. Materiaalia: 304 ruostumaton teräs, BPA-vapaa PP, BPA-vapaa silikonitiiviste. Hoito-ohjeet: Käsitiski. Tavaramerkki: JobOut.

Tuotetunnus (SKU): 93169400 Osasto:

Tuotetiedot


Mitat: 6 x 6 x 20 cm

Ympäristö

FSC eli Forest Stewardship Council (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

Älä unohda lisätarvikkeita...